El Teatre Serrano comença l’any amb una extensa programació de cinema i teatre

• El cicle “La Safor i el cinema“ rendeix culte a personalitats del seté art relacionades amb la nostra comarca. Divendres que ve 11 de gener es projecta la pel•lícula “Esa pareja feliz”, un homenatge al seu director artístic, Bernardo Ballester.

• La programació teatral per al primer semestre de 2019, que s’estrena el dissabte 26 de gener amb l’obra “Separeu-vós junts!” de la companyia La Dependent, inclou espectacles guardonats i de gran qualitat.

 

 

Nota de Premsa

Gandia 8 de gener de 2019.- El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat del Director del Teatre Serrano, Joan Fuster, han presentat aquest matí en roda de premsa la nova oferta cultural per al primer sementre de 2019.

La programació cinematogràfica, en col•laboració amb la Filmoteca Valenciana, compren el cicle “La Safor i el cinema”, deu pel•lícules on s’homenatjarà gent de la Safor relacionades amb el setè art.

 

Muñoz ha explicat que “la primera pel•lícula a emetre’s serà “Esa pareja feliz”, un clàssic de Luis García Berlanga, on es rendirà culte al seu director artístic, Bernardo Ballester”.

 

Entre altres, es podran veure pel•lícules com “La semana del asesino”, “Las bicicletas son para el verano”, “La fuga de Segovia” o “El virgo de Visanteta”.

 

Com a curiositat, abans de la projecció de les pel•lícules, s’emetran anuncis publicitaris dels anys seixanta i setanta també relacionats amb la nostra comarca.

 

Quant al teatre es refereix, Joan Fuster ha comentat que “el primer semestre de 2019 comença amb una programació variada i amb espectacles guardonats de gran qualitat, de companyies valencianes i de tot l’estat espanyol”.

 

La ciutadania podrà gaudir el dissabte 26 de gener de l’obra “Separeu-vos junts”, l’últim espectacle de la companyia La Dependent.

 

Tindran cabuda des de companyies aficionades de la ciutat, com Lletraferits & Comediants amb “l’ultim viatge a Treblinka”, fins a de reconegut prestigi com La Cubana, amb l’últim espectacle de la qual “Adéu Arturo” es tancarà el cicle.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies