El Centre Esportiu del Grau obrirà les portes el pròxim 27 de setembre

· Lydia Morant: «Els usuaris que utilitzen la instal·lació gaudiran d’unes instal·lacions immillorables»

· El consistori ha invertit més de 290.000 € en millorar, reparar i equipar les instal·lacions

· Les persones interessades a inscriure poden sol·licitar cita prèvia al web municipal o acudir al centre a partir del 20 de setembre

 

Nota de Prensa

Gandia, 9 de setembre 2021.- La regidora delegada d’esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa aquest matí per informar que el centre esportiu del Grau obrirà les portes el pròxim 27 de setembre. L’edil ha explicat que el centre obrirà el dia 20 perquè totes les persones interessades adonar-se d’alta puguen fer-ho i a més conéixer les noves instal·lacions. La inscripció també es podrà realitzar sol·licitant cita prèvia al web municipal.

Morant ha recordat que després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendeix a 290.000 € i que hui mateix s’ha formalitzat el contracte amb l’empresa que s’encarregarà de subministrar els instructors i socorregudes del centre.

L’espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els serveis existents de manteniment d’instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s’han realitzat, la regidora ha explicat que s’ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per tenir les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d’ensenyament i al jacuzzi & SPA.
«Els usuaris que utilitzin la instal·lació gaudiran d’unes instal·lacions immillorables» va afirmar l’edil qui ha destacat que també es s’han reparat les plaques solars per millorar la seva eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió internet, i adquisició de maquinària d’última generació.

També s’ha actuat sobre el sostre de la piscina; millorat la zona de platja de la piscina i el material de la mateixa al temps que s’ha implantat una nova imatge corporativa.

Pel que fa a les millores i novetats, Morant ha informat que hi haurà una sala de pilates a més d’un curs de natació per a nadons.

Finalment, l’edil delegada d’Esports va informar que durant els pròxims dies s’anirà aportant més informació a les xarxes socials del centre @cdmgraugandia on s’informarà tant dels preus com dels cursos que s’oferiran.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies