Celebració de la Junta de Districte de Benipeixcar

Gandia, 15 de desembre de 2021.- L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto va participar ahir en la Junta de Districte de Benipeixcar, junt amb la seua presidenta, Amparo Victoria, veïns i veïnes de la barriada i altres membres de la Corporació local, per a abordar els principals assumptes d’interés que preocupa al veïnat i per a donar solució a les seues demandes.

Nota de Premsa

Durant la trobada, Prieto va anunciar que l’Ajuntament de Gandia s’encarregarà de la reparació de pivots hidràulics als carrers Migdia i Racó i Racó, així com del condicionament de la parcel·la pública situada entre el Carrer de l’Apoderat i Carrer Regne de València per tal d’incrementar les places del pàrquing ubicat a la Plaça San Cristòfol.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies