Gandia rep una subvenció d’11.000 euros per a l’adquisició d’equipament de les biblioteques

La quantitat rebuda —concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport— cobrirà la despesa realitzada enguany en la renovació del centre bibliotecari de Beniopa

• Els diners restants es destinaran a la millora de mobiliari i material de les biblioteques de Gandia

 

Nota de premsa

Gandia, 30 de desembre de 2021.- L’Ajuntament de Gandia ha rebut la quantitat d’11.111,72 euros en el marc de la subvenció que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destina a l’adquisició d’equipament per a biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

La subvenció rebuda cobreix la despesa que s’ha realitzat enguany en la millora del centre bibliotecari de Beniopa i s’utilitzarà també per a continuar renovant la resta de biblioteques de la localitat. “El mobiliari de la biblioteca de Beniopa s’ha renovat completament. Tot el material és nou, i no només és estèticament bonic i agradable, sinó pràctic i funcional”, ha explicat el cap de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB), Toni Ordiñana.

Tal com ha expressat Ordiñana, a més del perfeccionament del centre de Beniopa, que es reobrirà l’11 de gener, la resta de biblioteques també requereixen alguns canvis de mobiliari com prestatges, armaris o cadires. “Hem de continuar invertint en la millora de l’equipament de les biblioteques per a que puguem oferir el servei en les millors condicions possibles”, ha conclòs.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies