Gandia compta des de hui amb un nou càmping que amplia l’oferta turística de qualitat i sostenible

· La instal·lació se situa a la serra Falconera, a Marxuquera Alta i compta amb 100 parcel·les de diferents mides de les quals 90 són per a autocaravanes

Nota de Premsa

Gandia, a 1 de juliol 2022.- L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, i altres membres de la corporació municipal ha visitat aquest matí les instal·lacions del nou càmping que ha obert hui les seues portes a Gandia.

Aquesta nova instal·lació es converteix en el primer càmping d’interior de la ciutat i se situa a la serra Falconera, a Marxuquera Alta, en una finca agrícola de 120.000 metres quadrats. El càmping té 100 parcel·les de diferents mides de les quals 90 són per a autocaravanes i la resta per a botigues. A més, està previst que s’hi instal·len 15 bungalows de fusta.

El càmping està promogut per l’empresa Autocaravaning Àrea Gandia, que ha dut a terme una inversió propera als 900.000 € i suposa la creació de 20 llocs de treball.
La instal·lació ha estat possible gràcies a una Declaració d’Interés Comunitari (DIC) ateses les característiques particulars de la zona on s’ha situat el càmping. D’aquesta manera, el projecte s’ha hagut d’adaptar a les diferents peticions fetes des de diverses administracions per assegurar el compliment estricte de les normes legals i de protecció de l’entorn.

Els propietaris han fet una aposta decidida pel medi ambient i la sostenibilitat, ja que entre altres aspectes, el càmping compta amb la seua pròpia depuradora aigües residuals per evitar la contaminació dels aqüífers naturals de Marxuquera; té plaques solars per produir llum i cobrir bona part de les necessitats de la instal·lació; i el principal element de construcció ha estat la fusta amb la qual cosa s’ha aconseguit un estalvi d’energia del 60%. A més, s’han plantat arbres de llarg a llarg del càmping.

Després de la visita, José Manuel Prieto ha destacat que aquesta nova inversió reforça l’oferta de càmpings de la ciutat alhora que ajuda a desestacionalitzar el turisme, ja que aquest concepte de càmping atraurà

Fotografías: Alex Oltra

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies