La campanya de prevenció solar estarà els dies 18, 20 i 21 de juliol a la platja de Gandia

La Unitat Mòbil de l’AECC estarà als carrers Illes Balears i Aragó els dies 18 i 20, respectivament (ambdós a primera línia de platja), i el 21 al carrer Valldigna

· Amb l’objectiu de protegir, previndre i informar respecte al càncer de pell es repartiran gorres, crema solar i sasmarrete

 

Nota de Premsa

Gandia, 12 de juliol 2022.- Durant els dies 18, 20 i 21 de juliol, la unitat mòbil de l’Associació Espanyola Contra el Càncer romandrà a la platja de Gandia amb motiu de la campanya de prevenció solar. Així ho han informat en roda de premsa la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i Maribel Codina, representant de l’AECC.

La campanya té com a objectiu la protecció, prevenció i informació sobre el càncer de pell. «Hem de conscienciar sobre la importància de prendre mesures respecte a l’exposició solar», ha destacat Liduvina Gil. L’edil ha informat que el 90% de les dones i el 74% dels homes pateixen d’algun melanoma al llarg de sa vida, per tant, «la detecció precoç és molt important per a millorar la xifra de supervivència».

La unitat mòbil estarà el dilluns 18 i el dimecres 20 a primera línia de platja (a l’altura dels carrers Illes Balears i Aragó, respectivament) i el dijous 21 de juliol al carrer Valldigna. «Aquest any tindrà com a novetat el repartiment de crema solar, gorres i samarretes per protegir-se i anar amb molta cura del sol, manifestó, Maribel Codina.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies