Xeraco inicia el procés d’ampliació del cementeri

Una vegada construït el bloc de nínxols que donaria per finalitzades les obres del cementeri, l’Ajuntament de Xeraco ha anunciat l’inici del procés d’ampliació del camp sant donada la necessitat de comptar amb una major capacitat.

D’aquesta manera, el primer edil, Avelino Mascarell, ha confirmat l’inici del procés amb un estudi hidrogeològic dels terrenys on s’ubica el projecte d’ampliació del cementeri. Una fase per a la qual s’ha comptat amb tècnics locals i que té com a objectiu començar amb aquesta nova millora tan demandada pels veïns i veïnes després de les diferents expropiacions de les parcel·les adjacents portades a terme.

En una següent fase, es posarà en marxa el projecte de construcció amb el suport dels tècnics que seran els encarregats de valorar la capacitat de l’espai per urbanitzar-ho per complet i deixar així els blocs marcats per a futures ampliacions.

Mascarell ha destacat que, amb aquest projecte, «pretenem atendre una necessitat del poble i, a més, donar facilitats als nostres veïns i veïnes que ho tenen complicat accedir a la quarta planta». És per això que des del consistori es construiran nínxols de tres altures i més moderns perquè siguen més accessibles. Per això, tot i que comportarà que s’utilitzen més metres, es construirà el màxim possible «perquè la gent de Xeraco estiga satisfet

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

2 comentarios sobre «Xeraco inicia el procés d’ampliació del cementeri»

  1. What i don’t realize is in fact how you’re now not really much more neatly-favored than you may be right now. You are very intelligent. You already know therefore significantly in the case of this matter, produced me individually consider it from a lot of various angles. Its like women and men are not fascinated until it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs great. At all times maintain it up!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies