La Fira i Festes Gandia celebra el seu primer cap de setmana amb èxit

Gandia, 26 de setembre 2022.- El passat cap de setmana va començar la programació amb motiu de la Fira i Festes de l’Any Jubilar de Sant Francesc de Borja, uns dies on la ciutat de Gandia ha gaudit d’un ampli ventall d’activitats.

Divendres s’obria una fira d’atraccions que romandrà fins al 16 d’octubre. Unes hores després vindria la inauguració del parc de la festa amb el festival Covers, una revetla on sis artistes ambientaren el recinte firal. Per altra banda, el diumenge es va celebrar l’assaig de bandes del Tio de la Porra i, a continuació, la inauguració de l’exposició «Selfies d’El Tio de la Porra». Els concerts de M-Clan, Gallos y Los Zigarros tancaren la jornada.

Per últim, el diumenge va tenir lloc el recital líric «A la luz de las veles» al Teatre Serrano, una actuació d’òpera i sarsuela per Montserrat Martí Caballè.

Fotos: Nacho Frances/Ricardo Sánchez

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies