Poepremis a la Casa de la Marquesa

Gandia, a 4 de novembre de 2022.- El passat dimecres, 2 de novembre, van tindre lloc a la Casa de Cultura «Marqués de González de Quirós» els Poepremis, dins de la programació A l’acte hi acudiren l’alcalde, José Manuel Prieto, i la regidora delegada de l’IMAB, Liduvina de Tardor Literària. S’hi va representar, per a tots els amants de la poesia i la música, un recital poètic a càrrec de la poeta Adriana Serlik, encarregada de l’organització, guió i vídeo.

 

Serlik va estar acompanyada per Pilar Giménez, com a soprano, Cristina Monzó al piano i Javier Malonda amb el saxo. Les veus van ser d’Ana Llopis, Vicent Lloret, Teresa Ferrando, Diana Castillo i Adrián Sanz. Gil.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies