L’ALQUERIA DE LA COMTESSA RENOVA EL PARC SALUDABLE PER A MAJORS

Comtessa Divendres, 11 de novembre de 2022.- L’ajuntament de l’Alqueria de la ha renovat el parc saludable per a majors situat al passeig del municipi.

Nota de Premsa

Concretament s’han instal·lat 6 nous aparells: timó, barres paral·leles, gronxador, surf, rem i rodes. Tal i com es detalla al cartell que hi ha al mateix lloc d’aquestes maquines: “l’ús del parc està destinat a persones majors (…) està dissenyat per a l’oci i el manteniment de la bona forma física. No està destinat a la rehabilitació (…) No poden ser utilitzats per xiquets menors de 12 anys”.

La regidora d’esports del consistori convida a tots i totes a utilitzar aquests aparells de forma responsable i així poder “fer exercici a l’aire lliure en un lloc tan bonic del nostre poble”.

“Després de cert temps aquests aparells necessiten que es renoven per a que funcionen adequadament. L’objectiu és mantindre aquests espais on es fa exercici en llocs rellevants del poble com és el passeig” ha afirmat l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies