Festa de Cap d’Any a Gandia

Gandia, a 28 de desembre de 2022.- L’Ajuntament de Gandia ha preparat per a la festa de Cap d’Any del pròxim 31 de desembre, on ens acomiadarem del 2022 i donarem la benvinguda al 2023, una programació per a que tots i totes, majors i menuts, gaudisquen d’aquest dia tant especial.

A les 11.30h es celebraran les Campanades Infantils. Serà a la Plaça Major i hi haurà animació, cançons i balls amb presència de la companyia Estranya Cia Teatre. A les 17.30h, a la Plaça Jaume I, es farà un ‘Tardeo’ musical on estaran presents els grups La Polvarea i Los Ray Band. Finalment, a partir de les 23.45h a la Plaça Prado, gran festa de Cap d’Any amb les campanades, espectacle pirotècnic i la posterior festa amb l’Orquestra Montecarlo.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies