Gandia: La rehabilitació de l’Alqueria de la Torre dels Pares s’iniciarà en gener de 2023

. La intervenció consisteix en un conjunt d’actuacions arquitectòniques d’urgència destinades a consolidar i rehabilitar l’estructura dels edificis.

. S’espera que estiguen finalitzades a inicis de l’estiu de 2023.

. Una vegada consolidat l’edifici es procedirà a la redacció del projecte de restauració i habilitació en funció dels futurs usos públics que se li vullguen donar.

 

Nota de Premsa

Gandia, a 30 de desembre de 2022.- Durant els mesos de novembre i desembre s’han estat desenvolupant les tasques prèvies per a l’execució de les actuacions d’urgència per a la rehabilitació de l’Alqueria de la Torre dels Pares. Entre d’altres, s’ha estat realitzat la provisió de materials de construcció, així com la neteja i desinfecció de tots els espais de l’edifici. La regidora de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alicia Izquierdo, i l’Arqueòleg municipal, Joan Negre, van visitar la zona per tal d’avaluar l’actuació.

El projecte, redactat per EB Arquitectura i Urbanisme Safor 7, ha sigut adjudicat mitjançant procés de licitació pública a l’empresa constructora Victor Tormo SL, que disposa d’un termini de 9 mesos per finalitzar les obres. La intervenció consisteix en un conjunt d’actuacions arquitectòniques d’urgència destinades a consolidar i rehabilitar l’estructura dels edificis, principalment els seus forjats i teulades, per a evitar el seu progressiu deteriorament.

A partir del mes de gener s’iniciaran ja les tasques d’obra destinades a complir tots aquests objectius, les quals s’espera que estiguen finalitzades a inicis de l’estiu de 2023. Una vegada consolidat l’edifici es procedirà a la redacció del projecte de restauració i habilitació en funció dels futurs usos públics que se li vullguen donar.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies