Hektor Rosen i Silvia Báez, triunfadors de la Travessia d’hivern al Port de Gandia

Gandia, 9 de gener de 2023.- Divendres passat, dia de Reis, 53 valents i valentes desafiaren la temperatura de l’aigua del Port de Gandia per a fer la tradicional Travessia d’hivern al Port de Gandia X Memorial Juan Gerardo Koninckx. 200 metres de distància amb eixida des dels tinglados del port i meta a Platja Varadero que van concloure amb una xocolatada per a entrar en calor.

 

En categoria masculina, el guanyador va ser Hektor Rosen, del club CN Ferca San José, amb un temps final de tres minuts i huit segons. Segon va ser Ivan Pelufo Lorenzo, del CN Trencaones Alzira, i el pòdium el completava Joel Robles Escrivà, del Triatló Corriol.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera a arribar va ser Silvia Báez Dieguez, del NIE Gandia, seguida per Mónica Cardete Roig, del Club Triatló Gandia, i en tercera posició Núria Arbona Orovay, del CN Master Torrijos. La regidora d’Esports, Lydia Morant, va participar en la prova acabant en la 10ª.

 

Foto: Alex Oltra

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies