El Grau celebra la festivitat de Sant Antoni aquest cap de setmana

. Dissabte 21 i diumenge 22, amb una amplia programació amb cercavila, cremà de la foguera, porrat i benedicció d’animals, entre altres activitats.

. Les obres en el pont de l’església de Sant Nicolau han modificat les ubicacions d’algunes activitats.

. Es recupera, després d’anys sense celebrar-lo, el concurs caní de raça i creuats, un acte solidari amb el poble d’Ucraïna.

Nota de Premsa

Gandia, a 18 de gener de 2023.- Aquest cap de setmana es celebrarà la Festa de Sant Antoni al Grau de Gandia amb diverses activitats programades per a dissabte 21 i diumenge 22. Miguel Angel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau, acompanyat de Juanjo Reig, tècnic del departament d’Escena Urbana i Política Festiva, han donat més detalls en roda de premsa.

Així, la programació del dissabte 21 de gener començarà a les 19:00h amb la cercavila a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters del Grau. A continuació, a les 19.30h, tindrà lloc el repartiment de dolços i mistela a la Plaça de la Mediterrània. Com a novetat, la cremà de la foguera, que serà a les 19.45h, es farà també a la Plaça de la Mediterrània, que és on planta la Falla Grau.

«Agrair a la Falla Mosquit el fet de que siga en certa manera l’entitat que aglutina tots els esforços per a que siga possible tant la cremà de la foguera, la benedicció d’animals i altres activitats que es faran i a les Associacions del Grau que participen en el Porrat», ha expressat Picornell.

Per altra banda, el president de la Junta de Districte ha demanat disculpes per les obres en l’eix de l’entorn de l’església de Sant Nicolau que han modificat certes activitats: «Ens hem d’adaptar a aquest handicap i la foguera es cremarà on planta la Falla Grau. La benedicció d’animals també es desplaçarà uns metres».

Pel que respecta al diumenge, el dia començarà amb el tradicional Porrat d’Associacions del Grau on hi haurà jocs infantils per als més menuts. «Les associacions oferiran els seus serveis creant un ambient de germanor», ha indicat Reig.

El matí acabarà amb un concert de l’artista Flaco Romero a la Plaça de la Marina que acudeix amb la seua banda, un trio consolidat en el gènere del pop-rock espanyol amb cançons pròpies. «És un artista al que en breu se sentirà molt per tot el que està creant», ha afegit el tècnic.

A les 10.00h tindrà lloc la missa en honor a Sant Antoni que conclourà amb repartiment de xocolate i pa beneït. A les 11.00h la benedicció d’animals a la Plaça Garbí i a les 11.30h un concurs que torna a la programació com és el caní de raça i creuats que a més és un acte solidari amb el poble d’Ucraïna.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies