Xeraco celebrarà la II edició de la FIESCREM del 28 d’abril a l’1 de maig amb la recerca de ‘l’entrepà’ xeraquer

Després de l’èxit de la primera edició, l’ajuntament de Xeraco ha presentat en la Fira Internacional del Turisme 2023 que s’ha celebrat a Madrid la segona edició de la Fira de l’Esmorzar i del Cremaet, FIESCREM, que se celebrarà del 28 d’abril a l’1 de maig en la zona de la platja del municipi.

Nota de Premsa

Amb aquesta nova data, el consistori vol avançar la temporada turística a la platja de Xeraco i homenatjar, amb el nou cartell, als treballadors i treballadores amb motiu de l’1 de maig. I, a més, aquest any comptarà amb una novetat: iniciarem la recerca per trobar ‘l’entrepà de Xeraco’, una alternativa al típic esmorzar de coques escaldades.

Cal recordar que aquesta iniciativa va nàixer per fer valdre una de les tradicions típiques de la localitat i una de les begudes que s’han consolidat en el ritual de l’esmorzar. Per a la seua organització es tornarà a comptar amb persones expertes del sector hostaler que s’encarregaran de preparar quatre dies de festa relacionats amb aquest culte del matí.

El divendres, 28 d’abril, tindrà lloc la jornada inaugural amb les personalitats públiques que s’encarregaran d’obrir el concurs del Cremaet que tornarà a comptar amb la participació, en aquesta segona edició, de diferents professionals provinents de la Comunitat que oferiran el millor cremaet.
En aquesta primera jornada, a més, els establiments hostalers del municipi, mostraran els plats típics del nostre municipi i que la gent podrà degustar durant els dies de fira.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha volgut agrair l’esforç de l’organització perquè la primera edició resultara ser tot un èxit, a més de la gran acollida de la ciutadania a les diferents activitats programades. El primer edil ha apuntat que “l’objectiu que perseguim és desestacionalitzar el turisme en la nostra platja, donar a conéixer les nostres tradicions en l’àmbit nacional i, així, que l’estiu comence més prompte que mai”.

La fira es desenvoluparà en la zona de la platja i, per a la seua celebració, el consistori organitzarà un cap de setmana.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies