Ròtova, amfitriona de la XXXV Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna

– Aquest 2023 Ròtova acollirà la celebració de la XXXV Edició de la Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna.

Nota de Premsa

El pròxim dijous, 9 de febrer, a les 19h, tindrà lloc la presentació de la XXXV Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna a la Nau d’Usos Múltiples (Carrer Llocnou , s(n); i el dissabte 22 d’abril la localitat viurà una jornada dedicada al valencià amb tallers, música en directe i un sopar de germanor.

El lema de les trobades de 2023 és “Recuperem el verd amb Carme Miquel”, estan dedicades a Carme Miquel i donaran a conéixer la mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua i el país. També aspiren a continuar la seua tasca, hui referent.

Amb aquest lema, les Trobades d’Escoles en Valencià 2023 són una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies