L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova va visitar el Teatre Olympia de València

En aquesta ocasió van acudir al teatre a veure Forever Young del Grup Teatral Tricicle. L’obra tracta sobre set actors joves que s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguen vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

Nota de Premsa

L’Associació vol agrair L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova va realitzar una excursió, ahir, 15 de febrer, la confiança a les persones associades esperant que es tornen a repetiraquest tipus d’activitats.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies