Gandia rep alumnes d’FP de distints centres per iniciar la formació en Centres de Treball a la Xarxa d’Escoletes Infantils Municipals

 (Nota de Premsa) Gandia, a 2 de març de 2023- La regidora d’Educació, Carmen Fuster, ha rebut aquest matí al saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia l’alumnat de l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia, FP Safor de Beniarjó i el Centre de Formació Professional Rodrigo Giorgeta de València per iniciar el procés de la Formació en Centres de Treball a la Xarxa d’Escoletes Infantils Municipals.

Es tracta d’un grup de 18 alumnes que s’incorporen el dia 6 de març i fins al 21 de juny a aquesta formació per tal de posar en pràctica les competències i habilitats adquirides en el seu procés d’aprenentatge com a Tècnics Superiors d’Educació Infantil.

Aquest grup tindrà l’oportunitat de contagiar-se de l’experiència de les educadores i educadors de les diferents escoletes de la xarxa i amb la seua aportació continuar avançant en el procés de millora i qualitat del servei que el Departament d’Educació ofereix a les famílies de la ciutat.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies