Guia de prevenció, detecció i actuació en casos de violència sexual en l’era digital

L’Área d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, té el plaer de presentar aquesta Guia de prevenció, detecció i actuació en casos de violència sexual en l’era digital.

Un dels pricipals objectius, és el de facilitar tota la informació sobre les àrees d’influéncia d’aquest, especialment dirigits a la població més vulnerable.

En aquest sentit, aquesta guia pretendre ser una eina que contribuïsca al coneixement, sensibilització, conscienciació i formació sobre la violència sexual off line i en línea, i així donar a conéixer tots els recursos existents en cas de ser víctima de violència sexual off line en línea, així com analitzar i reconéixer els diferents tipus de violència sexual i sensibilitzar, concierciar, formar a tota la ciutadania sobre la violència sexual com a problema social.

Esperem que siga de gran utilitat tant aquesta guia com tots els instruments que posa a disposició tant l’àrea d’igualtat, diversitat i polítiques inclusives com tot l’Ajuntament de Gandia.

Perquè el més important que hem de fer és protegir, informar i cuidar a tota la població, però especialment a aquells col·lectius que puguen ser objecte de violències que no podem ni devem permetre en la nostra societat.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies