Sandra Milena s’incorpora a la llista de Projecte Gandia i ocuparà el lloc 7 de la candidatura

La candidatura municipal Projecte Gandia, encapçalada per Josep Alandete, anuncia la incorporació de l’expresidenta de l’AMPA del Col·legi Cervantes, Sandra Milena, en el lloc 7 de la llista electoral.

 

Nota de Premsa

Nascuda a Colòmbia, Sandra Milena és tot un exemple d’integració i implicació en el teixit associatiu i esportiu de Gandia. Treballadora en el Col·legi Públic Cervantes, va ser presidenta de l’AMPA durant molts anys en el centre escolar públic.

En el teixit associatiu i esportiu ha estat associada com a voluntària de Càritas Gandia en la secció de la inserció al treball i en el Club Atletisme Safor Teika, on colabora en l’organització de la Cursa de la Dona, la Cursa de les Empreses o la 10k nocturna de la platja de Gandia. També té uns lligams molt importants en el món faller de Gandia com a membre amb càrrec en l’executiva de la Falla Jardinet.

«Esta proposta em dona una il·lusió descomunal per tota la confiança fixada en mi i, sobretot, per estar al costat d’un home que vol ajudar tant a Gandia com Josep Alandete.»

Ha indicat Sandra Milena durant la seua presentación:

Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, ha valorat el pas endavant donat per Sandra:

«La trajectòria vital de Sandra Milena és tot un exemple d’integració i implicació, lligada al teixit associatiu, educatiu i esportiu de la seua estimada Gandia. Perquè la ciutat la fan les persones i per això estem ben desvanits que Sandra ens acompanye en el nostre Projecte Gandia.»

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies