Gandia acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Juvenil d’Hoquei Patins al pavelló del Raval

· Està organitzat per la Real Federació de Patinatge amb la col·laboració de Gandia Hoquei Club

· Participaran huit equips: CP Rivas Las Lagunas, CP Alcobendas, Compañía de María, CAA Dominicos, UDC Rochapea, CD Mundaiz, Girona CH i Barça

 

Nota de Premsa

Gandia, a 17 de maig de 2023.- Els pròxims dies 19, 20 i 21 de maig se celebrarà a Gandia el Campionat d’Espanya d’Hoquei Patins en la categoria Juvenil, organitzat per la Real Federació de Patinatge i amb la col·laboració de Gandia Hoquei Club. Tindrà lloc al pavelló del Raval.

És la primera vegada en trenta-dos anys d’història que el club acull un campionat nacional d’hoquei, encara que té experiència en aquesta mena d’esdeveniments. En la modalitat de patinatge artístic, el qual tindrà lloc dins de tres setmanes, serà el quart que durà a terme. Amb aquests tipus de campionats el club de La Safor intenta donar a conéixer millor aquest esport minoritari a la vegada de fascinant a la nostra Comunitat, i especialment a la nostra ciutat.

En aquest esdeveniment participaran huit clubs que han aconseguit la seua plaça després de quedar campions i subcampions dels diferents sectors en els quals han participat.

Pel sector sud, en els quals també van participar els clubs de la Comunitat, HC Cocentaina i PAS Alcoi, els classificats van ser CP Rivas Las Lagunas i CP Alcobendas; del sector nord, Compañía de María i CAA Dominicos; del sector nord B, UDC Rochapea i CD Mundaiz; i del campionat de Catalunya han sigut Girona CH i Barça.

La competició es divideix en dos grups de quatre equips cadascun. Els dos millors de cada grup passen a semifinals. Els vencedors a la final i els altres jugaran pel tercer i quart lloc. D’altra banda, els equips no classificats per a semifinals es disputaran la resta de places.

L’entrada serà gratuïta perquè tots els aficionats i els que no coneguen l’hoquei patins acudisquen al pavelló del Raval a gaudir d’aquest esport.

 

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies