Rally Clásicos Territorio Borgia

Gandia va acollir dissabte passat la segona edició del ‘Rally Clásicos Territorio Borgia’. Una prova on van participar prop de 30 vehicles que van haver de recórrer aproximadament 250 quilòmetres circulant per 39 municipis de València i Alacant en un recorregut complex.
Els equips van recórrer els 10 trams cronometrats preparats per l’organització sense incidents i la classificació va estar molt disputada en tot moment. Cal recordar que aquest ral·li és puntuable per al Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana.

Nota de premsa

Des de l’organització s’ha volgut agrair la col·laboració del consistori i remarcat que els participants procedien de diversos punts del territori nacional.

Pel que fa al ral·li, destacar que Darío Muguruza i Leandro Domingo, del Valencia Equipo de Competición, es van imposar a la prova amb el seu Porsche 911 Carrera mentre que Pablo Alcoy i Rafael Molina del Club Horta Classics, van aconseguir segona posició i José i Javier Roca del Auto Club Costablanca van finalitzar tercers.

Pel que fa als equips locals, els vencedors van ser Vicente Ramos – Ángel González, amb el seu Alfa Romeo GT Junior, seguits en segona posició per Lezcano – Sivera amb el Renault 5 GT Turbo i tercers Vicente Blasco i Vicente Ureña amb un BMW 323.

La cerimònia de lliurament de trofeus es va celebrar al Pati d’Armes del Palau Ducal.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies