Potries plantarà 18 arbres nous en el nucli històric en 2024

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Generalitat per a renaturalitzar l’entorn urbà

Nota de Premsa

El passat 16 de novembre es va fer pública la resolució de la línia d’ajudes “Pla Verdea”, dirigides a actuacions de renaturalització i solucions basades en la naturalesa, de l’antiga Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Potries estava entre els projectes 11 projectes que seran finalment subvencionats per la Generalitat Valenciana.

Així, l’Ajuntament de Potries plantarà durant l’any 2024 un total de 18 arbres nous al llarg i ample de tot el nucli històric del poble. La intervenció s’estendrà per la plaça del País Valencià, la plaça de l’Església, la plaça de l’Ajuntament, i els carrers de la Bomba, del Cup, Boamit i Abadia Vella. L’obra està valorada amb un total de 43.705 €, dels quals 37.268 € (el 85 %) estan subvencionats.

El projecte presentat per l’Ajuntament argumenta que la plantació d’arbrat pot disminuir la temperatura mitjana dels carrers, disminuir el consum energètic de les cases pròximes, millorar el cicle de l’aigua, reduir la velocitat del vent i, en conseqüència, millorar la salut. A més, pretén augmentar els punts de relació i socialització del veïnat del poble en un entorn sostenible durant totes les estacions de l’any.

L’alcalde de Potries, Sergi Vidal, apunta que “avancem així en convertir el nostre poble en un refugi climàtic, en la situació d’emergència en la qual ens trobem, on crear més zones verdes dins del poble és una prioritat si volem viure millor durant les pròximes dècades i generacions”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies