Concert músico-teatral Banda Juvenil Gandia

Nota de Premsa
La Banda Jove de la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia i el Col.legi M.A.S. de Calderón del Grau de Gandia col.laboren per representar un gran espectacle nadalenc dirigit a un públic familiar, on grans i menuts gaudiran d’una representació teatral mai vista en Gandia: un Betlem vivent amb decenes de figuretes representades per xiquets i xiquetes, i ambientada amb joves cantants i músics, en la que no faltaran les sorpreses durant la funció. El públic no quedarà indiferent davant més de 150 cantants, actors, actrius i músics de la ciutat que actuaran amb tota la il.lusió per a ajudar a les xiquetes i xiquets del Preventori Infantil «Nuestra Señora del Amparo». Sens dubte, l’espectacle músico-teatral d’aquest Nadal.
  ¡Y SE MONTÓ EL BELÉN!
 Teatre i Música– Espectacle dirigit a totes les edats. Públic familiar, jove i adult.
Dimecres 20 de desembre 2023. A les 19:00 horas. Teatre Serrano de Gandia.
Duració: 60 minuts.
 Entrada-Donatiu: 5 € a benefici del Preventori Infantil “Nuestra Señora del Amparo”.
Punts de Venda:
 – Radio Gandia Cadena SER (C/ Loreto, 32. Gandia)
 – Escola de Música de Gandia (Parc Ausiàs March, 5. Gandia)
 – Col.legi M.A.S. de Calderón del Grao de Gandia (C/ Les Foies, 7. Grau de Gandia)
 – Llibreria Papereria San Nicolás (Plaça Garbí, 1. Grau de Gandia)
 – Iglesia de San Nicolás de Bari (Av. del aPau, 2. Grau de Gandia)
 – Teatre Serrano (una hora abans del espectacle)

La Banda Jove de la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia i el Col.legi M.A.S. de Calderón del Grau de Gandia col.laboren per representar un gran espectacle nadalenc dirigit a un públic familiar, on grans i menuts gaudiran d’una representació teatral mai vista en Gandia: un Betlem vivent amb decenes de figuretes representades per xiquets i xiquetes, i ambientada amb joves cantants i músics, en la que no faltaran les sorpreses durant la funció. El públic no quedarà indiferent davant més de 150 cantants, actors, actrius i músics de la ciutat que actuaran amb tota la il.lusió per a ajudar a les xiquetes i xiquets del Preventori Infantil «Nuestra Señora del Amparo». Sens dubte, l’espectacle músico-teatral d’aquest Nadal.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies