GANDIA: Resposta Balbina Sendra crítiques Turisme

La regidora delegada de turisme, Balbina Sendra ha valorat aquest matí les crítiques realitzades per part del Partit Popular en l’àmbit turístic. Una vegada més hem de lamentar la manca de coneixement que es demostra des del PP en l’àmbit del turisme i com funcionen les coses a l’hora d’organitzar una fira com FITUR.

NOTA DE PREMSA

Gandia ha presentat en temps i forma la sol·licitud d’espais que necessita per participar a la Fira. Una petició que ha estat presentada a la Diputació i que ara ha estat traslladada a València Turisme. Com és habitual, aquest organisme comunicarà al consistori les sales de premsa disponibles i si Gandia pot fer servir la plaça central els dies de la Fira durant la primera setmana de gener.

A partir d’ací, el departament de Turisme ultimarà els detalls en funció dels espais i presenta l’estratègia en una Mesa de Turisme que se celebra habitualment la setmana abans d’acudir a FITUR.

Les paraules de Soler i la convocatòria d’aquesta comissió semblen més una resposta als anuncis que fa el govern com l’arribada d’un nou hotel al Centre Històric o els avanços en el projecte dels Tinglados. Projectes que suposaran un revulsiu per a la ciutat.

Com a regidora li dic al PP que pot estar tranquil perquè la Mesa de turisme se celebrarà dins el termini i forma i podran disposar de tota la informació de primera mà.

fOTO: ARCHIVO SAFOR-PRESS

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies