Demà dissabte comença una nova edició de Marquesa Concerts

Amb l’actuació de Calmoso & The Black Fang, el grup revelació del hip-hop i del funky en valencià
Gandia, 2 de juny de 2017.- El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós acollirà demà dissabte la primera de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, a càrrec de Calmoso & The Black Fang, la banda de hip-hop i de funky que ha renovat la música en valencià.
The BlackFang naix al cor de la Plana (Castelló). Formada per 7 músics d’experiència en l’escena valenciana, The BlackFang vénen associats amb les veus i rimes del versàtil i veterà MC Calmoso Ramírez. Com a resultat d’aquesta unió, ens proposen una col•lecció de temes en valencià, frescos, amables i madurs. Un projecte ambiciós i d’un contundent directe, amb la força d’una potent secció de vents, amb molt de groove i ànima, i unes lletres fresques i elegants.
Marquesa Concerts celebra enguany la seua 17 edició i per l’escenari del jardí de la Casa de Cultura han passat artistes i grups del prestigi de Lluís Llach, Los Secretos, Luis Eduardo Aute, José Mercé o Loquillo, entre d’altres.

 

Per a aquesta edició, a més, està prevista l’actuació de Obús, Kepa Junkera i Juan Perro.
El concert de Calmoso & The Black Fang, tindrà lloc a les 22.30 hores i l’entrada és gratuïta.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

7 comentarios sobre «Demà dissabte comença una nova edició de Marquesa Concerts»

  1. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break.
    I enjoy the information you present here and can’t
    wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded
    on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyhow, great site!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies