Demà dissabte, Bellreguard es convertirà en l’epicentre de les batukades valencianes

Nota de Premsa

 

 

Per segon any, Bellreguard es convertirà en l’epicentre de les batucades al País Valencià amb Trobatukats, una trobada a la que acudiran 10 grups procesdents d’Aielo de Malferit, Altea, Carcaixent, Elx, Gandia, Guardamar del Segura, Lluxent, Ondara, o València. La jornada s’iniciarà a les 11 del matí amb l’acreditació dels participants, exhibició de capoeria a les 12:30, dinar, taller de percussió a les 16:30, cercavila a les 19 i sopar popular d’entrepà a les 22 hores amb discomòbil per a tancar una jornada de convivència que se celebra al llarg de l’any en altres localitats que compten amb batucada. En el cas de Bellreguard, Figatells Batukats compta amb una quarantena de membres del mateix poble, però també Rafelcofer, Piles o Gandia consolidant el que va començar amb la inquietud d’un grup d’amics pels ritmes brasilers.
A més, entre les dotze del migdia i les huit de la vesprada davant l’IES Joan Fuster, la Xarxa Solidària organitza un mercat solidari la recaptació del qual es destinarà a un grup d’alumnes de TASOC que volen portar els xiquets del preventori al Bioparc, així com al col•lectiu Balloona Matata que ha preparat una caravana sociosanitària per a atendre els refugiats als campaments este mes d’abril i que tornarà a l’agost. En el mercat podran trobar artesania, productes de segona mà, tatuatges d’henna, música, tallers per a xiquets o menjars interculturals, com els dolços àrabs elaborats per les alumnes del curs d’immersió língüística i que esta mateixa vesprada a les sis oferiran un taller per als interessats en aprendre a fer-los.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

15 comentarios sobre «Demà dissabte, Bellreguard es convertirà en l’epicentre de les batukades valencianes»

  1. Buying a verified Skrill account comes with numerous benefits.
    Firstly, it allows users to enjoy a hassle-free online payment experience with enhanced security measures.
    Additionally, verified accounts offer higher transaction limits, making it easier to manage
    larger transactions. Furthermore, it enables users to access exclusive promotions and discounts.
    Buying a verified Skrill account is a wise investment for smoother and more convenient online financial transactions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies