Demà divendres, jazz internacional en el Polisònic

Amb l’actuació del quartet del saxofonista nordamericà Frank Catalano

 

 

Gandia, 2 d’agost de 2018.- Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc un nou concert del Polisònic, que estarà a càrrec del quartet de jazz liderat pel prestigiós saxofonista nordamericà Frank Catalano.

 

Nascut a Chicago, Catalano és, actualment, un dels valors emergents del jazz internacional. Des de ben jove, ha tocat amb grans mestres de l’escena mundial, com ara Miles Davis, Tony Bennet o Carlos Santana, entre molts d’altres. Així mateix, durant la seua carrera ha obtingut diversos premis i nominacions als Grammy de la música i alguns dels seus temes ocupen llocs de preferència en les llistes de vendes.

 

És la primera vegada que actua als escenaris espanyols i, per a l’ocasió, s’acompanya d’un trio d’experimentats músics francesos: Manuel Dalmace a la bateria, Jean Bardy al contrabaix i Valérie Benzaquine al piano.

 

L’actuació del Frank catalano Quartet està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies