El Pla SOM permet millorar instal•lacions esportives de Gandia

• La Diputació de València, a través del Pla SOM, ha concedit 250.000 euros per a la millora i remodelació d’instal•lacions esportives de la nostra ciutat.

 

Nota de Premsa

• Entre altres intervencions: l’adaptació de vestuaris i substitució de la caldera de la piscina convertible; la millora dels accessos a les pistes d’atletisme, i un nou sistema d’il•luminació en el camp de beisbol de la platja.

 

Gandia 14 de febrer de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha comparegut hui en roda de premsa per a informar de l’inici del període de licitació per a la millora d’instal•lacions esportives de Gandia, gràcies a les ajudes rebudes de la Diputació de València a través del Pla de Serveis i Obres Municipals (Pla SOM).
La inversió ascendeix a 250.000 euros i es destinarà a la millora i remodelació d’algunes de les infraestructures esportives de la ciutat.

Ja està en marxa el canvi de la caldera de la piscina convertible. Altres projectes que s’estan licitant actualment i que es duran a terme en els pròxims mesos són la remodelació dels vestuaris de la piscina convertible. En concret s’actuarà en els dos vestuaris de l’entrada, perquè siguen accessibles a persones amb diversitat funcional. Una altra de les actuacions que contempla el Pla SOM és la millora dels accessos al Poliesportiu Municipal, a les pistes que hi ha darrere del camp de futbol al costat del riu Serpis i a la pista d’atletisme per la zona confrontant al col•legi Gregori Mayans.

Finalment, es procedirà a instal•lar il•luminació en el camp de beisbol de la platja de Gandia, per a afavorir la pràctica esportiva en els mesos d’hivern en els quals fosqueja abans. ”Posarem una il•luminació més potent perquè el club puga desenvolupar els seus entrenaments durant els mesos d’hivern entre setmana”, ha informat la regidora.

Morant ha demostrat el seu agraïment a la Diputació de València, ja que “la nostra situació econòmica no ens ha permés en aquesta legislatura fer inversions molt ambicioses i gràcies a aquestes ajudes sí que tindrem unes millors infraestructures a nivell esportiu”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

40 comentarios sobre «El Pla SOM permet millorar instal•lacions esportives de Gandia»

  1. great submit, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already!

  2. The very core of your writing while appearing reasonable originally, did not settle well with me after some time. Somewhere within the sentences you were able to make me a believer but only for a very short while. I however have a problem with your jumps in logic and one would do well to fill in all those breaks. When you can accomplish that, I will undoubtedly end up being amazed.

  3. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

  4. Лаки Джет на деньги – воплощение азарта и новый способ заработка.Играй в Lucky Jet онлайн на деньги, чтобы испытать настоящий драйв и стать победителем.

  5. This is really fascinating, You are a very professional blogger. I have joined your rss feed and sit up for in the hunt for more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

  6. Hey I am so grateful I found your webpage, I really found you by error, while I was browsing on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I dont have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb b.

  7. Hello there! This article couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will forward this information to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

  8. An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who was doing a little research on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this issue here on your internet site.

  9. Попробуйте механизированную штукатурку от mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru и убедитесь в ее эффективности. Ваш дом заслуживает лучшего!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies