Gandia: Modificació horari d’atenció al públic en l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registres

Davant l’augment d’incidència de la COVID-19, i seguint la recomanació del Servei de Seguretat i Salut de l’Ajuntament de Gandia, així com atenent a criteris de prudència i seguretat en l’atenció al ciutadà, s’informa que a partir del 18 de gener:

 

– Es modifica l’horari d’atenció al públic en l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registres (OAMR), el qual passarà a ser de dilluns a divendres de 8:30 a 15:30 hores .

 

– D’aquesta manera, el temps d’obertura de l’oficina s’amplia i posa a disposició el ciutadà un horari intensiu en el qual la ciutadania puga ser atesa de manera continuada amb totes les garanties.

 

– Per tal d’evitar qualsevol desplaçament que no siga estrictament necessari, es recorda que, sempre que es dispose d’un mitjà vàlid d’identificació, la seu electrònica municipal (gandia.sedelectronica.es) roman operativa les 24 hores dels 365 dies de l’any per poder realitzar qualsevol tràmit amb l’Ajuntament de Gandia.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

579 comentarios sobre «Gandia: Modificació horari d’atenció al públic en l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registres»

  1. Онлайн-школа «Совершенный день» ставит перед собой цель помогать как можно большему количеству людей улучшать свою повседневность и обретать личную силу и уверенность https://perfectyear.ru/.