La platja de l’Auir hissa les banderes blava i de sostenibilitat

Gandia, 6 de juliol 2022.- L’Auir compta des de hui amb dues noves banderes en reconeixement a la cura i el tractament que s’està fent de la platja i del seu entorn d’important valor mediambiental. A l’acte de l’hissada de banderes han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la directora general de Costes de la Generalitat, María Lluisa Martínez; els regidors de Gestió responsable del territori i Turisme, Alícia Izquierdo i Vicent Mascarell, a més dels portaveus dels grups municipals.

 

Nota de Premsa
En primer lloc, Martínez ha volgut destacar que Gandia sempre ha sigut pionera en aquest tipus de reconeixements: “Ja ho va ser en la bandera blava a la Platja Nord en el seu dia i ara ho és amb la bandera S de Sostenibilitat”. A banda, la directora general ha posat en valor el fet de tindre guardons en ambdues platges i “el compromís que té l’ajuntament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

La bandera blava “reconeix tots els serveis i el manteniment, precís i manual, per tal de protegir l’entorn”. L’alcalde ha destacat Prieto que amb la Bandera S de Sostenibilitat “es reconeixen tots els distintius de qualitat, protecció i salvament dels nostres banyistes i visitants. I sorgeix fruit de la conservació de l’espai i la posada en valor del mateix”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies