Gandia presenta la nova campanya turística dirigida a posar en valor les seues fortaleses durant tot l’any

· «Es Gandia todo el veraño» és el nou terme que s’encunya en la iniciativa

· Vicent Mascarell: «Aquesta campanya és el preàmbul de Fitur i de la qual estem convençuts serà una gran campanya turística»

https://wetransfer.com/downloads/a198ce43c253b52841a937c6bfc8b75a20210323171556/cd2839882f0fe290ae361dd3a7e34a9620210323171626/4815dd

Gandia, 26 de març 2020.- El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell ha presentat aquest matí en roda de premsa la nova campanya turística de Gandia. Una campanya que encunya un nou terme, el ‘Veraño’.

Tal com ha explicat el regidor, la definició del terme té diverses accepcions entre les quals es troba la de «nova estació que permet ser gaudida tot l’any; vacances a Gandia; o estat de felicitat permanent»

«Es Gandia todo el veraño» és el punt de partida d’aquesta ambiciosa campanya de comunicació que suposa un gest de complicitat al nostre turisme més fidel. «Gandia torna amb més força perquè hi ha vida més enllà de la pandèmia de l’estiu. Aquesta campanya és el preàmbul de Fitur i de la qual estem convençuts serà una gran campanya turística».

Mascarell ha explicat que la iniciativa pretén adaptar-se als nous usos comunicatius de manera que la incidència s’accentuarà en les mesures en línia i xarxes socials. «Mantenim la filosofia de Gandia Brillla, però incorporem el terme ‘veraño’ que a més hem registrat com a marca perquè s’associe a Gandia i preparat nou marxandatge».

L’edil ha volgut agrair als turistes més fidels «la seua visita durant l’estiu passat, ja que va suposar un recolzament per al sector. Si la vacuna es consolida, probablement podem afrontar una de les millors temporades dels últims anys».

Per la seua banda, Alfredo Luengo, director creatiu de l’empresa 100×100 Comunicación encarregada de dissenyar la campanya ha incidit que ‘veraño’ «suposa aquesta actitud i sentiment de tots els que gaudim de Gandia i el seu tresors. La Covid-19 ha restringit els espais interiors i Gandia té molt a oferir i ho pot fer durant tot l’any. Podem menjar una fideuà, gaudir de Palau, passejar per la muntanya o gaudir d’un dia de platja excel·lent durant qualsevol mes».
Luengo també va destacar que la campanya tindrà una part destinada al mercat més proper i una altra que abastarà la projecció exterior on es comptarà amb la col·laboració de diversos Touroperadors.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies