Aquest dissabte, swing i blues per a finalitzar el Polisònic

Amb l’actuació del grup Rambalaya

Gandia, 12 d’agost de 2021.- Aquest dissabte finalitza la 32a edició del Festival Polisònic, amb l’actuació de Rambalaya, una de les bandes de referència del rhythm & blues estatal i que compta amb la presència del prestigiós trompetista valencià David Pastor.

Rambalaya pren com a base la música afroamericana dels anys 50-60, amb un sorprenent equilibri entre el so clàssic i l’actual. Swing, rockabilly o rhythm & blues són els ingredients que aporta aquesta banda liderada pel bateria Anton Jarl i formada per autèntics all-stars, provinents de grups com Mambo Jambo, A Contra Blues o Los saxofonistas salvajes, bandes que ja han actuat en edicions anteriors del Polisònic.

El concert ha despertat molta expectació, vist que és un grup que és bastant difícil poder veure’l en directe, a causa de la gran quantitat de compromisos que tenen els seus membres amb les seues bandes de procedència. Aquesta expectació ha provocat que des de fa més d’una setmana ja no queden entrades a la venda.

Prèviament al concert de Rambalaya, i com a novetat del Polisònic d’enguany, a les 20,30 hores es programarà una sessió de música i video de temàtica soul i funky, a càrrec dels discjòqueis Richy G i Raül Solves

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies