MClan posarà el punt i final demà dissabte a la temporada de concerts del jardí de la Marquesa

Gandia, 22 d’octubre de 2021.- Demà dissabte, el jardí de la Casa de Cultura de Gandia donarà per finalitzada la seua temporada de concerts, amb la presència del duet acústic de MClan, una de les bandes de referència del rock en castellà de les últimes dècades.

Emmarcada dins del cicle Marquesa Concerts que organitza el Departament de Cultura, l’actuació de Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez, ànima i esperit de MClan, mostrarà una versió acústica, madura i tremendament elegant del repertori d’èxits de la banda murciana. Cal assenyalar que l’actuació està prevista per a les 21,30 hores i que les entrades estan exhaurides des de fa temps.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha volgut fer un balanç d’aquest final de temporada de concerts al jardí, on ha destacat que “tant el cicle Marquesa Concerts com el Festival Polisònic han suposat un èxit molt significatiu de públic, que es demostra amb el fet de que s’han venut les entrades en tots els concerts celebrats, la qual cosa significa que estem aconseguint tornar a xifres i resultats de l’època pre-pandèmica”.

Segons la informació del Departament de Cultura, aquesta temporada de concerts al jardí s’ha saldat amb 26 actuacions musicals, amb una assistència aproximada d’unes 6.500 persones. No obstant això, des del propi departament s’indica que continuarà la programació de concerts-vermut que tenen lloc els dissabtes a migdia i que organitza el Kiosc de la Marquesa.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies