Ròtova continua amb les accions contra la mosca de la fruita

El municipi de Ròtova continua enguany la campanya contra la Ceratitis capitata, comunament coneguda com a mosca de la fruita, que va reprendre el passat 2020. Després d’haver repartit 320 mosquers el passat mes d’agost per a protegir els cultius de cítrics de varietats extraprimerenques, ara li ha tocat el torn a les varietats primerenques. Així, al llarg d’aquest mes d’octubre s’han repartit 14 litres del producte Spinosad, concretament l’insecticida Spintor Cebo.

L’Ajuntament inicià a juny totes les accions necessàries per a oferir a les persones interessades del municipi una protecció a la seua collita (cítrics, caqui i magrana – tant per a cultius ecològics com per a convencionals –), realitzant els expedients necessaris per a dur a terme la campanya Spinosad contra la mosca de la fruita, impulsada per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica (GVA Agroambient).

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies