Tallada la fuita d’amoníac de la fàbrica de gel del port pesquer de Gandia

  • Al voltant de les 14.00 h s’ha donat per conclòs el dispositiu perquè els mesuraments que han realitzat els bombers no donen amoníac ni gasos en l’aire.

 

  • L’APV ha confirmat que hi ha dos treballadors ferits que han sigut traslladades a l’hospital Francesc de Borja amb pronòstic reservat. D’altra banda, un veí ha sigut atés en el mateix lloc i no ha calgut traslladar-lo al centre hospitalari.

 

  • L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha traslladat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i ha agraït la ràpida actuació dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, així com dels bombers per a localitzar i tallar la fuita.

 

Nota de Premsa

 

Gandia,  29 d’octubre de 2021.- Cap a les 13.00 h de hui dilluns s’ha produit una fuita a un botellot de 150 litres d’amoniac en la fábrica de gel del Port de Gandia. Immediatament, el Consorci de Bombers de Valèncua ha mobilitzat 5 dotacions; el CICU ha desplaçat 2 SAMU i un SVB a atendre a 3 persones afectades. L’APV ha confirmat que hi ha dos treballadors ferits que han sigut traslladades a l’hospital Francesc de Borja amb pronòstic reservat. D’altra banda, un veí ha sigut atés en el mateix lloc i no ha calgut traslladar-lo al centre hospitalari.

S’hi ha constituït un lloc de comandament avançat amb la participació de Policia Nacional, Policia Local i Policía Portuària i amb presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui s’ha personat immediatament per a fer-hi seguiment dels fets. D’igual manera, ha informat els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Gandia, que s’han interessat per l’estat de salut dels treballadors ferits.

S’hi ha activat el Pla d’Emergència Exterior i s’hi9 han desallotjat espais públics i terrasses, a l’hora que s’ha recomanat al veïnat del carrer Llevant i adjacents que tancaren finestres i portes per prevenció, fins que els bombers comprovaren el nivell de gasos en l’aire.

Al voltant de les 14.00 h s’ha donat per conclòs el dispositiu perquè els mesuraments que hi han realitzat els bombers no donaven amoníac ni gasos en l’aire. Els bombers han aconseguit tallar la fuita, localitzada a la sala de màquines de la fàbrica de gel i provocada per un botellot de 150 litres d’amoníac

Finalment, l’alcalde de Gandia ha traslladat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i ha agraït la ràpida actuació dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i d’altra banda, als bombers per a localitzar i tallar la fuita.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies