#25N – Gandia celebra el Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència de Gènere

• L’acte ha començat amb un respectuós minut de silenci en memòria de les dones assassinades al mes de novembre. 38 dones han sigut assassinades en el que portem d’any, 1.171 des de 2003.

• Després, s’ha continuat amb la lectura d’un manifest reivindicatiu per part de dos alumnes, Roser Calatayud Mascarell i Marc Pascual Bou, i una professora, Andrea Cantó Herrero. La presentació dels manifests ha estat a càrrec de Raquel Llopis, de l’Associació ADOMAR.

• Finalment, s’ha procedit al lliurament de premis del concurs de fotografia i cartells organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l’Ajuntament de Gandia.

Nota de Premsa

Gandia, a 17 de novembre de 2022.- La Plaça Major, plena de gom a gom, s’ha sumat un any més al 25N, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència de Gènere. L’acte ha començat amb un respectuós minut de silenci en memòria de les dones assassinades al mes de novembre.

Després, s’ha continuat amb la lectura d’un manifest per part de dos alumnes, Roser Calatayud Mascarell i Marc Pascual Bou, i una professora, Andrea Cantó Herrero, reivindicant els drets de les dones així com la situació amb dades actuals dels assassinats masclistes a Espanya: 38 dones han sigut assassinades en el que portem d’any, 1.171 des de 2003. La presentació dels manifests ha estat a càrrec de Raquel Llopis, de l’Associació ADOMAR.

«Aquestes xifres ens obliguen, com a associació, de la mà d’altres entitats compromeses amb polítiques d’igualtat, a reiterar el nostre compromís amb les víctimes i manifestar la nostra repulsa cap a totes les formes de violència recollides en el Conveni d’Istambul», ha expressat Cantó.

Finalment, s’ha procedit al lliurament de premis del concurs de fotografia i cartells organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies