Gandia rep el Premi al Foment de l’Arquitectura 2021

Gandia, 22 de novembre de 2021.- El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, en representació de l’Ajuntament de Gandia, va rebre divendres passat el Premi al Foment de l’Arquitectura 2021 atorgat a la nostra ciutat pel Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (CTAV) en l’Edifici de Veles e Vents de València.

Nota de Premsa

Es tracta d’un reconeixement a les estratègies públiques impulsades en els últims anys pel consistori en matèria d’Urbanisme i Territori. Concretament, premia les actuacions de regeneració urbana en els tres ARRUS de la ciutat (barri de Raval en 2019, Beniopa-Plaça El·líptica en 2020 i Corea aquest any), el disseny i execució en el Pla Edificant, la projecció del Palau de Justícia i la construcció del Futur Pavelló Universitari Gandia Arena. Però també, les actuacions de renovació i revitalització de la ciutat com el Pla de Reforma Interior de Nuclis Primitius de la Platja de Gandia.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies