La Policia Local de Gandia tanca l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar per perill de despreniments

· Els agents locals han desallotjat 12 residents, ha senyalitzat la zona i preguen a la ciutadania que no accedisca, de cap manera, a la zona afectada.

Nota de Premsa

Gandia, 26 de novembre.- La Policia Local de Gandia ha procedit a tancar l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar, després que ahir dijous es produïren una sèrie de despreniments en aquesta zona de muntanya.

Aquest fet va obligar els agents locals a desallotjar a un total de 12 persones que resideixen en algunes de les cases situades en aquesta zona. Aquestos residents hauran de romandre temporalment fora dels seus habitatges fins a nou avís.

Donat que la zona afectada pels despreniments és de propietat privada, l’Ajuntament de Gandia ha actuat, en primera instància, per a salvaguardar la vida de les persones que podrien veure afectada la seua integritat a causa d’aquestos despreniments.

D’altra banda, la Policia Local ha senyalitzat la zona afectada per evitar que transite qualsevol ciutadà. Per últim, l’Ajuntament de Gandia ha convocat, d’una banda, una reunió amb els propietaris d’aquesta àrea del Molló de la Creu, i d’altra banda, un encontre amb els residents, per explicar-los la situació de primera mà i aportar-los la informació de la qual disposa el consistori en aquests moments.

Des de l’Ajuntament de Gandia es prega a la ciutadania que faça cas de les indicacions de la Policia Local i que no accedisca, de cap manera, a la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar fins a nou avís.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies