MÉS D’UN MILER DE PERSONES GAUDEIXEN A LA V EDICIÓ DEL POTRIES MUSIC FEST

La guitarra de Toti Soler i la veu de Mireia Vives van acomiadar diumenge la V edició del Potries Music Fest. Prop de 240 persones van omplir el recinte firal de Potries per escoltar un concert íntim i emocionant, on a través de cançons molt especials es va recordar al gran Ovidi Montllor. També va ser una nit per al cant tradicional, la veu jove i brillant de La Maria sonava amb cançons de bressol, albades i cant de batre. A la cloenda del Potries Music Fest tant l’Alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, com La Maria dedicaren unes paraules d’estima als pobles germans de la Vall d’Ebo que estan patint un devastador incendi.

 

 

NOTA DE PREMSA

 

Diumenge al migdia des de la Casa de Cultura de Potries vam viatjar en el temps per escoltar els sons de les càntigues d’Alfons X el Savi amb Ensemble alfonsí. Tota una “experiència alfonsí” on els musics van mostrar els instruments i les càntigues que es cantaven al segle XIII.

Assumpta Domínguez, Alcaldessa de Potries i Ausiàs Garrigós, director artístic del Potries Music Fest coincideixen en una valoració molt positiva de la V edició del Festival:

“Estem molts satisfets per l’excel•lent acollida del Potries Music Fest. Aquest any hem fet una aposta molt forta pels musics que posen en valor la cultura popular, tant internacional com Leo Rondón amb els ritmes veneçolans, Emilia Danesi i Joan Peiró amb el tango argentí, com la nostra, la d’arrel, amb La Maria, Toti Soler i Mireia Vives o Las Libelu. A més a més, hem comptat amb la presència de joves promeses com Clara Millet i Sira Pellicer, que son present i futur, compartint experiències amb grups de renom internacional com Spanish Brass o Juan de Pilar”.

El dissabte per la vesprada Spanish Brass omplia la Casa de la Cultura de Potries. Més de 100 persones gaudiren amb els seus grans arranjaments musicals d’Edith Piaf, Astor Piazzolla, Chaplin o Serrat.

Per la nit, amb la Plaça del País Valencià de gom a gom, Emilia Danesi i Joan Peiró encetaven la seua actuació davant de més de 200 persones amb una fusió musical Argentina-Potries. Després arribava el moment de sentir “El bolero se pone flamenco”; la veu de Pilar Pacheco, el saxofon de Javi Forner i la guitarra de Juan de Pilar ens van emocionar amb els boleros més destacats i ompliren la plaça de sentiment, musica i flamenc.

Clara Millet i Sira Pellicer, violoncel•lista i saxofonista, omplien divendres per la vesprada la Casa de la Cultura. Un plaer per al sentits sentir a estes joves promeses de la musica. Per la nit, Las Libelu i la seua màgia van fer alçar-se, cantar i ballar a tot el públic del Carrer de l’Aigüera de Potries. Van interpretar una melodia creada pels xiquets i xiquetes que pel matí havien fet un taller amb elles. Un espectacle de ritmes electrònics i lletres reivindicatives. El Potries Musica Fest va començar dijous 11 d’agost de la mà de Leo Rondón Quartet i la musica tradicional veneçolana.

Sergi Vidal, regidor de Cultura Potries:

“El Potries Music Fest és un festival de música únic i arriscat, però més que consolidat després de cinc anys apostant per la qualitat musical i la cultura popular”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies