Gandia participa del 13 al 15 de novembre a Mediterrània Gastrònoma

Gandia, a 11 de novembre 2022.- Gandia estarà present del 13 al 15 de novembre a Mediterrània Gastrònoma, que se celebrarà a Fira València. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar i reforçar la cadena de valor del sector de la gastronomia en el seu àmbit més professional.

Nota de Premsa

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 150 expositors nacionals i internacionals on professionals, curiosos i amants del bon menjar descobriran diferents propostes relacionades amb la gastronomia.

Es tracta de la tercera participació de Gandia en aquest esdeveniment reforçant l’aposta des del departament de turisme pel turisme gastronòmic i promocionant la marca gastronòmica Tasta Gandia.

La presència de la nostra ciutat estarà basada en un estand d’informació turística dins l’espai de València Turisme on s’apostarà sobretot per posar en valor la nostra gastronomia i fomentar turisme gastronòmic.

Diumenge a les 11 dins l’espai gastronòmic de València Turisme l’associació Gastronòmica Fideuà de Gandia realitzarà un xou cooking de Fideuà de Gandia. I ja el dimarts a les 15, Tasta Gandia i, dins del mateix espai gastronòmic, farà un showcooking a càrrec de Street Food by Chema Soler.

Aquesta iniciativa se suma a les diferents accions que s’han realitzat al cap de l’any en l’àmbit gastronòmic com han estat els showcookings a Conca, Sant Sebastià, Madrid i Bilbao a més de la presència d’informació turística com de showcookings a les fires de Alacant Gastronòmica.

Foto de archivo

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies