L’ALQUERIA DE LA COMTESSA CELEBRA AQUEST DIUMENGE EL DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

Dimarts, 15 de novembre de 2022

Aquest diumenge, 20 de novembre es celebra el Dia Mundial de la infància, i des de l’Ajuntament de l’Alqueria s’han programat diverses activitats per a que els xiquets i xiquetes del poble puguen gaudir d’un dia diferent i dedicat plenament a ells. Totes les activitats es faran al parc de l’ermita Sants de la Pedra de l’Alqueria de la Comtessa, una jornada pensada per a que puga acudir tota la família.

Nota de Premsa

El dia començarà amb la constitució del consell de xiquets i xiquetes a les 11:30h, una manera de donar veu al més menuts i escoltar de primera mà les seus inquietuds i necessitats. El consell es farà obert i pot assistir tothom. Seguidament des de les 12:00h, començaran les activitats lúdiques com ara rocòdrom, tirolina, zona de tir amb arc i castell inflable. A partir de les 14:00h s’ha organitzat un dinar popular d’entrepà per a tots els assistents. Per a aquest dinar és necessari apuntar-se prèviament a l’Ajuntament i té un preu de 3 euros, amb el que entra entrepà, beguda i taula. La data màxima per a apuntar-se és este divendres dia 18 de novembre.

Ana López, regidora de cultura del consistori, ha afirmat que “aquest dia recorda que tots els xiquets tenen dret a la salut, l’educació i la protecció, independentment del lloc del món en el que hagen nascut. Anime a tots i totes a participar en aquestes activitats en honor a l’aprovació de la Declaració dels Drets dels xiquets

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies