Gandia estudia l’aplicació de les noves tecnologies a la realitat de les necessitats de Gandia

Una delegació de la ciutat, encapçalada per la regidora de Gestió del territori, Alícia Izquierdo, participa a Barcelona en la III Assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030.

 

Nota de Premsa

• «L’objectiu és conèixer l’aplicació de les polítiques tecnològiques intel·ligents i sostenibles en l’àmbit de la gestió municipal (mobilitat sostenible, control de qualitat de l’aire, gestió de residus, escletxa digital de persones majors, administració electrònica…). Per avançar en el model Smart City i fer de Gandia una ciutat que estiga dins dels estàndards i els límits de qualitat que marca la Unió Europea quant a l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible».

Gandia, a 16 de novembre de 2022.- La regidora delegada de Gestió del Territori, Alícia Izquierdo, juntament amb la coordinadora de l’oficina de Projectes Europeus, Agenda Urbana i Smart City, Paula Fayos, i altres representants de l’Ajuntament de Gandia han assistit a la III Assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 que se celebra a Barcelona.

L’edil ha apuntat que «han estat unes jornades molt profitoses on hem pogut coincidir amb altres ajuntaments valencians representant a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies». Una coordinació «per tal de portar les polítiques tecnològiques intel·ligents i sostenibles en l’àmbit de les polítiques municipals i locals (per a la mobilitat sostenible, control de qualitat d’aire, gestió de residus, escletxa digital de persones majors, administració electrònica…), per avançar en el model Smart City i fer de Gandia una ciutat que estiga dins dels estàndards i els límits de qualitat que marca la Unió Europea quant a l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies