Benirredrà i el Grau celebren amb èxit de participació els seus Porrats

Gandia, 23 de gener de 2023.- Benirredrà i el Grau van celebrar aquest cap de setmana el tradicional Porrat de Sant Antoni. Amb gran varietat d’activitats per a tots els públics, l’ambient malgrat que el fred va ser extraordinari.

Nota de Premsa

Al Grau, amb la col·laboració de la Falla Mosquit es van dur a terme diferents activitats: la cercavila, la cremà de la foguera, la missa a Sant Antoni i la benedicció d’animals. Aquesta última, com ve sent costum, va ser un clam per tal que les famílies compartiren un emotiu moment amb les seues mascotes. La fi de festa, a càrrec de Falco Romero Band, va tancar un any més d’il·lusió per aquesta festivitat.

A Benirredrà, les paradetes de tot el teixit associatiu de Benirredrà així
com la presència de l’Associació de Ball de Dansa del Ventre de Benirredrà van omplir de música i festa els carrers de la localitat. També van animar l’ambient la Colla de Dolçainers i Tabaleters junt amb l’Associació de la Muixeranga. Tot va estar precedit pel pregó, amb personatges d’època, i la posterior cremà de la foguera.

A ambdós actes hi va estar present l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i altres

 

Fotos: NATXO FRANCÉS

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies