ANEM D’ESTRENA!! MICRODOCUMENTAL- Homenatge a les Societats Musicals i les Colles de la Marina Alta

Homenatge a les Bandes, Societats Musicals i Colles de Dolçaines i Tabals de la Marina Alta.

El 12 i 13 de novembre de 2022 tingué lloc la VI Fira Marina Alta amb els 5 sentits, basada en aquesta edició en el sentit de l’oïda.

Aprofitant l’avinentesa es realitzà l’acte de reconeixement a la trajectòria cultural dels col·lectius musicals de la Marina Alta, concretament a totes les Societats Musicals i totes les Colles de Dolçaina i Tabal de la comarca. Un acte en el qual participaren més de 130 músics de la Marina Alta, i on la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta aprofità per a apropar-se i enfortir el teixit associatiu comarcal.

Ara i fins a novembre volem presentar-vos les Societats Musicals i Colles de dolçainers/res i tabaleters/res de la comarca amb aquest vídeo d’homenatge que presentem hui i després, cada divendres, pujarem una publicació personalitzada per a cada banda, societat musical o colla de la Marina Alta.

Aquesta campanya acabarà la setmana del 22 de novembre, ja que aquest dia, com tots sabeu és Santa Cecília, patrona dels i les nostres músiques.

Aquesta campanya la llancem amb un agraïment infinit a les més de 500 persones, entre músiques i músics, vinguts de totes les poblacions que vinguéren i participaren d’arreu de la Marina, de nord a sud, i d’est a oest, per formar una gran banda comarcal i una altra colla comarcal que ens deleitaren aquell dia. Per a tots i totes elles va aquest petit recordatori.

Així que si no vares poder assistir eixe dia o simplement vols reviure la festa de les nostres soicetats musicals i colles. Entra veure el nostre microdocumental amb entrevistes i imatges inèdites de l’homenatge. Anem d’estrena i estem d’enhorabona. Ajuda’ns a compartir i donar a conéixer el gran valor i la tasca que les societats musical de la nostra comarca fan des de fa dècades.

L’equip de la MACMA

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies