L’Alqueria de la Comtessa renova el vehicle policial

Divendres, 17 de febrer de 2023.-

Nota de Prensa

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha adquirit un vehicle nou per al cos de la Policia Local del municipi. Es tracta d’un automòbil tipus 4×4 de color blanc de gasoil (dièsel) modelo DACIA DUSTER de 5 places i 5 portes. Per les característiques especials d’aquest tipus de vehicles, se li ha dotat un equipament de senyalització prioritària tant acústica com lumínica amb un pont de llums LED, amplificador de sirena de 100w digital i kit de megafonia amb comandament remot. A més, porta un extintor de 6 kg de suport, dues llanternes recarregables LED amb més de 6 hores de durada en mode intermitència i un desfibril·lador, per tant és un vehicle càrdio-protegit.

 

El cotxe està retolat i serigrafiat amb els logotips corresponents al cos de policia local de l’Alqueria de la Comtessa, amb l’escut municipal del poble, el telèfon d’Emergències 112 i també el propi de la Policia de l’Alqueria de la Comtessa. A més a més, porta el distintiu de vehicle càrdio-protegit que indica que està dotat amb un desfibril·lador.

El nou vehicle és ha estat adjudicat a l’empresa Talleres Ginestar per un import total de 28.895€ iva inclòs, dels quals la Diputació de València, a través del Pla d’Inversions 2020-2021, n’ha aportat 24.986 i l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha aportat 3.911,68€.

L’Alcalde Voro Femenia ha explicat que esta inversió era necessària ja que l’anterior vehicle ja no es trobava en òptimes condicions pel seu ús diari: “és important que el nostre poble i la nostra policia local tinguen un cotxe amb bones condicions, ja que la seguretat és prioritària per a donar un bon servei”. Femenia a destacat també el paper de la Diputació: “gràcies a les ajudes del Pla d’inversions es poden emprendre millores als xicotets municipis, millores que reverteixen en el benestar de tots els veïns i veïnes”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies