Bellreguard recorda Miguel Hernández amb un espectacle que uneix música i poesia

Amb la participació de l’Agrupació Artístic-Musical ‘Santa Cecília’, els actors Víctor Palmero i Eduard Costa, i la veu en off d’Emilio Gutiérrez Caba

 

Nota de Premsa
Bellreguard, 8 de març del 2023. Bellreguard retrà homenatge al poeta Miguel Hernández amb un espectacle musical i poètic escrit pel compositor Eduard Costa amb motiu del 75 aniversari de la mort de l’escriptor oriolà. Serà un concert especial a càrrec de l’Agrupació Artístic-Musical de Bellreguard, en el qual s’escenificaran les últimes hores de la vida de l’escriptor, amb la participació dels actors Víctor Palmero i Eduard Costa, i la veu en off d’Emilio Gutiérrez Caba.

Aquest homenatge a Miguel Hernández que organitza l’àrea de Cultura Democràtica de l’Ajuntament tindrà lloc a la Casa de Cultura el 24 de març, a partir de les 20 hores. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden adquirir a la secció de Botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard: https://web.bellreguard.net/botiga/.

El personatge de Miguel Henàndez serà interpretat pel consagrat actor d’Onda (Castelló) Víctor Palmero, i l’ontinyentí Eduard Costa encarna al pare Agustín, a més de ser el director artístic de l’espectacle. La direcció musical corre a càrrec del director titular de l’Agrupació Artístic-Musical ‘Santa Cecília’ de Bellreguard, Eugenio Llopis Román.
‘El último poema de Miguel Hernández’ pujarà a escena a Bellreguard només quatre dies abans de complir-se el 81 aniversari de la mort del poeta, un referent de les lletres i de la lluita antifeixista que va patir la repressió del franquisme.
-.-.-.-.-.-

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies