Dimiteix el Secretari General i Portaveu d’Els Verds de Gandia junt a dues terceres parts de la Mesa Executiva Local.

Miguel Rodilla, elegit per unanimitat com a Secretari General en el darrer Congrés d’Els Verds de Gandia, dimiteix de tots el seus càrrecs a nivell local i és seguit per les dimissions de nou membres de la Mesa Executiva Local.

Nota de Premsa

Gandia, 9 de març de 2023. Tot un seguit de despropòsits, accions i decisions unilaterals per part del Secretari d’Organització Local, Joan Francesc Peris, sense la participació de la pròpia Secretaria General i la gran majoria de la Mesa Executiva Local que culmina en ratificació de cap de llista d’Els Verds obviant un procés ample, participatiu i transparent de primàries, ha portat a la dimissió del propi Secretari General Local i de dues terceres parts de la Mesa Executiva Local.

Així, junt al Secretari General, d’Agricultura, Pesca i Alimentació i Portaveu d’Els Verds de Gandia, Miguel Rodilla, també dimiteixen Ana Carla Mestre (Secretària de Territori i Medi Ambient), Paco Moncho (Secretari de Finances i Administració), Lidia Jiménez (Secretària de Defensa Animal), Joan Lluís Soler (Secretari de Comunicació i Imatge), Salva Vila (Secretari de Noves Tecnologies i Xarxes Socials), Sonia Roselló (Secretària de Sanitat, Benestar Social i Habitatge), Aitor Giner (Secretari de Moviments Socials), José Ferrandis (Secretari de Participació Ciutadana) i José Vicente Giner (Secretari d’Acció Electoral), el que suposa les dues terceres parts de la Mesa Executiva Local elegida en el darrer Congrés d’Els Verds de Gandia (28 de novembre de 2020).

Miguel Rodilla: “En un moment, en què un govern local de dretes amb la possible incorporació de l’extrema dreta es un perill real, la gran majoria de la Mesa Executiva Local considera que cal apostar per amples plataformes electorals que incorporen la presència d’Els Verds, el nostre treball i les nostres aportacions programàtiques com a palanca de canvi per tal de construir una societat en la qual el present no comprometa les necessitats del futur. No és moment d’aventures personals ni de sumar un tercer fracàs electoral consecutiu amb el mateix cap de llista i això no es pot imposar amb afiliacions d’última hora“.

 

Foto archivo safor-press: Joan Frencesc Peris

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies