Lorena Milvaques i Xavi Ródenas ocupen els llocs d’honor de la candidatura Més Gandia

Gandia, 24 de març de 2023.- La candidata a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada del número 3. Nahuel González, han anunciat aquest matí la incorporació a la llista de la candidatura unitària d’esquerres de dos referents del valencianisme polític i de l’ecologisme. Així, Lorena Milvaques (Compromís), ex vicealcaldessa de Gandia i cap de llista als comicis de 2015, tancarà de forma honorífica la llista en el lloc 25. Per la seua banda, l’ex regidor de Gestió responsable del Territori, Xavi Ródenas (independent), serà el número 24.

Nota de Premsa

D’aquesta manera, volen mostrar el seu suport públic a la candidatura Més Gandia, que es presentarà demà dissabte, a les 19 h, a la plaça Jaume I.

Amb les dos incorporacions, junt a la candidata Alícia Izquierdo i Nahuel González (4), Més Gandia integrarà 4 dels 5 regidors aconseguits al 2015, quan va obtindre el major resultat de la història de l’esquerra valencianista i social a la ciutat, desallotjant el PP de l’Alcaldia. Un èxit que s’espera superar amb l’objectiu de liderar el futur govern progressista de la ciutat.

Enginyer forestal, Ródenas va dirigir les regidories de Gestió responsable del Territori, Mobilitat i Patrimoni entre 2015 i 2019. Va ser el impulsor de bona part de les polítiques mediambientals que han continuat desenvolupant-se durant aquests antys, com ara el projecte Eco-escola; l’Anella Verda de Gandia; el Pla d’Ombres; les Sendes Urbanes o els centres d’interpretació de la Memòria-refugis antiaeris de la Guerra civil, entre molts altres projectes.

Per la seua banda, Milvaques va ser la primera dona candidata del valencianisme polític a Gandia i la primera vicealcaldessa de la ciutat. Un etapa molt difícil marcada.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies