La X Fira del Motor arriba a Gandia amb una forta aposta per l’electrificació

. Del 5 al 7 de maig, hi comptarà amb més de 30 expositors, 54 marques i més de 580 models diferents de vehicles nous, que ocuparan 20.000 metres quadrats d’exposició al centre de Gandia.

. Una de les novetats serà la bonificació fiscal directa dels impostos, des de principis d’any, per a tots els clients que adquirisquen un vehicle ECO o elèctric.

Nota de Premsa

Gandia, a 26 d’abril de 2023- La X Fira del Motor de Gandia tindrà lloc del 5 al 7 de maig i comptarà amb més de 30 expositors, 54 marques i més de 580 models diferents de vehicles nous, que ocuparan 20.000 metres quadrats d’exposició, repartits entre el Passeig de les Germanies i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Alfons el Vell, Rausell, Plaça del Prat i Plaça del Tirant, tot això en un entorn més ecològic amb una gran varietat d’opcions amb etiquetes eco i zero de la DGT.

Així ho han anunciat aquest matí l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha estat acompanyat de la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, el president de l’Associació de Concessionaris, Víctor Moll, el delegat de motocicletes de la Fira del Motor, Jordi Barón, la gerent de Peumovil, Maria Fernández, i el representant d’Autodos, Oscar Simó.

«És una de les cites del sector automobilístic més importants de la Comunitat Valenciana i la segona que podrem celebrar amb plenitud després de la pandèmia. Consolidar transaccions i visualitzar tot el treball del sector per a poder reeditar i millorar els resultats de l’any passat», ha assenyalat Prieto.

La Fira del Motor de Gandia enguany reforça la vessant dels patinets, bicis i motocicletes elèctriques. A més, enguany, dins de Fira Mercat torna a estar la Fira de la Mobilitat Sostenible.

Altra novetat, com s’ha informat és la bonificació directa dels impostos per a tots els clients que adquirisquen un vehicle ECO o elèctric, que va entrar en vigor a principis d’any. «És una fira que enguany té moltes novetats durant els tres dies. Anime tothom a vindre».

Per la seua part, Ferrer ha afegit: «La Fira del Motor de Gandia, que compleix amb aquesta la desena edició, és un concepte de mostra que es diferencia dels formats tradicionals i que aposta per un model de fira centrat en la sostenibilitat que, a més, impulse les persones cap a la nova mobilitat».

A més, dins d’eixa estratègia de la bonificació dels impostos per als vehicles ECO i elèctrics, la regidora ha comentat que «les marques de cotxes s’estan esforçant per llançar models més respectuosos amb el medi ambient i els concessionaris i empreses participants disposaran d’espais específics per donar visibilitat a aquests vehicles».

Víctor Moll ha destacat la importància del sector automobilístic a la Comunitat Valenciana: «Aquest any pareix que serà potent després del clot on hem estat clavats des de la pandèmia. Tindrem molt de vehicle electrificat, híbrid, elèctric 100% i motocicletes. El sector ha fet un gran esforç per a tindre molts cotxes a l’abast dels gandians i gandianes».

Maria Fernández ha volgut incidir en la importància de la bonificació fiscal per part de l’Ajuntament de Gandia en els vehicles ECO i elèctrics perquè és «una gran oportunitat per a que els clients, encara que no compren, almenys s’informen ja que hi haurà descomptes especials i beneficis i li donem eixa espenta necessària a la electrificació de la comarca».

Per últim, Jordi Barón ha afegit pel que fa a les motocicletes que «estaran exposades a la plaça Major on hi haurà sis stands on es vol apostar pel futur. Per això tindrem presència de la moto elèctrica per tal de ser una fira pionera en aquest tipus de vehicles».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies